Netflix i Marts.
Netflix præsenterer 'What happened, Miss Simone?' - Filmpuls

streamingnyheder Filmpuls.dk anbefaler film, serier, dokumentar m.m. Tag et kig her, og bliv inspireret.

Skrevet den 18 februar, 2015 | af Kofi Lawson

0

Netflix præsenterer ‘What happened, Miss Simone?’

Netflix i Marts.

Næste måned får den originale dokumentar fra Netflix om den ikoniske sangerinde, Nina Simone, premiere eksklusivt på Netflix. Nina Simone var en legendarisk musiker og en dedikeret borgerrettighedsforekæmper. Dokumentaren ‘What happened, Miss Simone?’ tegner et modigt og provokerende billede af en af vor tids største kunstnere. I dokumentaren hører vi blandt andet lydbånd, der indtil nu ikke er spillet før og får et unikt indblik i sangerindens historie og musik.

Den klassisk uddannede pianist, black power ikonet og den legendariske musiker, Nina Simone levede et liv med brutal ærlighed, musikalsk genialitet og pinende melankoli. I denne episke dokumentarfilm sammenfletter instruktør Liz Garbus aldrig-før-hørte optagelser og sjældent arkivmateriale med Ninas mest mindeværdige sange for at skabe et uforglemmeligt portræt af en af de mindst forståede, men mest elskede kunstnere i vor tid.

‘What Happened, Miss Simone?’ bruger aldrig-før-hørte lydbånd, der er optaget over tre årtier, hvor Nina fortæller sin livshistorie i forskellige interviews og vordende biografer. Fra mere end 100 timers optagelser som disse væver ‘What Happened, Miss Simone?’ Ninas fortælling sammen med hendes, stort set, egne ord. Sjældne koncertoptagelser, arkiverede interviews, dagbøger, breve, interviews med Nina datter, Lisa Simone Kelly, venner og samarbejdspartnere, sammen med andet eksklusivt materiale, gør dette til den mest autentiske, personlige fortællinger om en af det 20. århundredes største kunstneres ekstraordinære liv.

Hold øje med ‘What Happened, Miss Simone?’ på Netflix i marts.

simon

Her et klip fra filmen:En af Simones mest kendte sange:Tags: , , ,


Om skribenten

Sci-fi nørd med en svaghed for Denzeeeeel.. (altså som skuespiller)Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑