filmnyheder

Skrevet den 12 maj, 2018 | af Jakob Sørensen

1

Skaberen af Deadpool græd efter at have set Deadpool 2

Når man filmatiserer bøger og tegnefilm, så er det bestemt ikke altid, at forfatteren af det originale værk er positivt opstemt, når han/hun sidder ned i biograf mørket og ser sine ord blive levende på et stort lærred. Britiske Alan Moore, som anses for at være tegneseriens svar på Stanley Kubrick eller Orson Welles, da han er forfatteren til mesterværker som ‘From Hell’, ‘Batman: The Killing Joke’, ‘V for Vendetta’ og ‘Watchmen’ har altid hadet de film, som er bygget på hans historier, et had som han er meget verbalt om.

Men Deadpools skaber, Rob Liefeld, har haft en helt anden oplevelse med hans skabning, der nu på onsdag den 15. rammer de danske biografer. Hans skabning er Deadpool (skabt sammen med Fabian Nicieza), og fornyeligt var han en af dem som så filmen før alle os andre. Liefeld måtte på Twitter indrømme at han græd til sidst, og de tårer han fældede var af ren glæde. Her er den tweet….

 

Tags: ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.One Response to Skaberen af Deadpool græd efter at have set Deadpool 2

  1. Anonym says:

    filmatiserer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑