Skrevet den 28 juni, 2018 | af Jakob Sørensen

Fra skaberne af Futurama og The Simpsons…

Nu varer det ikke forfærdelig længe før komedie-animations serien, ‘Disenchantment’ rammer Netflix og tv-stuerne. Serien er skabt af Matt Groening, som er en legende indenfor tv-animation, især med de titler der pryder overskriften. Men, hvis denne skribent skal være bund hamrende ærlig, og det skal man jo være, så må jeg ærligt tilstå, at denne teaser-trailer ikke gør det store for mig. Men lad os nu se, for man kan ikke bedømme serien som en helhed, før den kan streames.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑