Skrevet den 28 juni, 2018 | af Jakob Sørensen

Fra skaberne af Futurama og The Simpsons…

Nu varer det ikke forfærdelig længe før komedie-animations serien, ‘Disenchantment’ rammer Netflix og tv-stuerne. Serien er skabt af Matt Groening, som er en legende indenfor tv-animation, især med de titler der pryder overskriften. Men, hvis denne skribent skal være bund hamrende ærlig, og det skal man jo være, så må jeg ærligt tilstå, at denne teaser-trailer ikke gør det store for mig. Men lad os nu se, for man kan ikke bedømme serien som en helhed, før den kan streames.

 

Tags: ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑