streaming

Skrevet den 5 oktober, 2018 | af Rikke Ingemann Jensen

0

Det skal du se på Netflix i oktober

Det er så småt begyndt at blive efterår, og vejret er ved at vende. Regnen og kulden banker på døren snart, så hvorfor ikke gøre dig klar med et tæppe og en kop varm kakao mens du ser Netflix. Oktober er lige med Halloween og Blac Friday, men der venter også en masse spændende nyheder på Netflix for dig der lige er blevet færdig med en anden serie.Vi anbefaler et par stykker her

Élite (2018)

Serien ved navn ‘ELITE’ er spansk produceret i samarbejde med Netflix og vises eksklusivt på streamingtjenesten. Den handler om tre middelklasse studerende, der sendes til skolen Las Encinas, som er en af de mest prestigefyldte skoler i Spanien. Her bliver de straks kastet for løverne i form af de rige studerende, der går der. Ikke nok med det sker der et mord på skolen, der skal opklares.

‘Élite’ beskrives som en blanding af Gossip Girl og krimi så den skal ses hvis du elsker mysterier og overklasseserier. Serien har premiere på Netflix i dag (d. 5 oktober) og indeholder 8 afsnit på hver 50 minutter

NETFLIX

Hocus Pocus  (1993)

Oplev ægte Halloweenstemning med denne børneklassiker fra Disney Channel. Filmen handler om en dreng der flytter til Salem. Lige efter flytningen vækkes tre hekse der døde i det syttende århundrede til live. ‘Hocus Focus’ er en rigtig familiefilm med Sarah Jessica Parker og Bette Midler i hovedrollerne.

Det er en film for dig der elsker Halloween og hygge med familien. Filmen bliver tilføjet til Netflix d. 15 oktober

Walt Disney Pictures

Passengers (2016)

Denne Sci-fi har et imponerende cast og en høj underholdningsværdi. ‘Passengers’ handler om et stort rumskib der langsomt nærmer sig sin destination, en planet som det vil tage 110 år at nå til. Passagerne og besætningen er alle i dvale indtil de når destinationen. Noget går dog galt og Jim og Aurora vækkes 90 år for tidligt. De prøver at finde ud af hvorfor netop de vågnede før tid.

‘Passengers’ har Jennifer Lawrence og Chris Pratt i hovedrollerne. Filmen er for dig der elsker Science Fiction og bare gerne vil have noget rigtig god underholdning i de 2 timer filmen varer. D. 18 oktober får filmen premiere på Netflix.

Columbia Pictures Corporation

Underverden (2017)

Denne danske film har været et stort hit i biograferne. Filmen handler om Zaid der er en succesfuld hjertekirurg. Han har en fed lejlighed og en gravid kæreste. Da hans lillebror bliver fundet banket ihjel, begiver Zaid sig ned i Københavns underverden, hvor han forsøger at hævne sin bror.

‘Underverden’ er en barsk film der er for voksne der elsker danske film og masser af action. Bag alt action er der dog en morale, og det er en film der påvirker dig. I hovedrollen er Dar Salim. Filmen blev tilføjet til Netflix d. 1 oktober. 

Profile Pictures

 

Listen med anbefalinger er baseret ud fra flixfilm.dk’s ‘Nyheder på Netflix i Oktober’ -liste. 

Tags: , , , , ,


Om skribenten

20-årig medievidenskabsstuderende der elsker film og tv-serier. Har en stor forkærlighed for John Hughes film og alt med Leonardo Dicaprio.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑