Hvad man end måtte synes om hende, så kan det ikke benægtes at Mar..." /> Skal Jessica Chastain spille et af verdens største ikoner? - Filmpuls

filmnyheder

Skrevet den 29 april, 2014 | af Michella Malin Petersen

0

Skal Jessica Chastain spille et af verdens største ikoner?

Hvad man end måtte synes om hende, så kan det ikke benægtes at Marilyn Monroe er en af de mest genkendelige personer igennem tiderne.

Skuespillerinden og sangerinden levede et yderst turbulent liv og døde i sit hjem i 1962. Siden da er hendes historie blevet bragt til de store og små lærreder flere gange, senest i 2011’s My Week With Marilyn’ hvor det var Michelle Williams der gav sig i kast med den krævende rolle.

En bio-filmatisering af Monroe-romanen ’Blonde’ har længe været undervejs, med instruktøren Andrew Dominik bag kameraret og Brad Pitt som producer og nu ser det ud til at teamet har fundet deres stjerne.

Det var længe australske Naomi Watts (der for nyligt spillede et andet stort ikon i filmen ’Diana) som var sat til at skulle portrættere Monroe. Men Watts har nu forladt projektet og eftersigende er det Jessica Chastain der er den nye favorit til rollen.

Den amerikanske rødtop fik i 2011 fik et kæmpe gennembrud hvor hun medvirkede i intet mindre end 7 film, blandt andet filmatiseringen ’The Help’ som hun fik sin første Oscar-nominering for. Siden da har hun kunne ses i ’Lawless’, ’Mama’ og 2012’s ’Zero Dark Thirty’ som gav hende endnu en nominering til den gyldne statuette. 

’Blonde’, der blev skrevet af Joyce Carol Oates, blev lavet til en tv-film tilbage i 2001 hvor Poppy Montgomery (’Forsvundet Sporløst’) havde hovedrollen, men denne gang bliver der satset på et langt mere “sprudlende, følelsesmæssigt mareridt” samt en mere “eventyrs-agtig” film ifølge Dominik.

Oates har dog også altid benægtet at hendes novelle skulle være biografisk, men mere en fiktionel historie om hvilket menneske Marilyn var.

Hvilket menneske Marilyn så var, og om  Jessica Chastain rent faktisk ender med at trække i den ikoniske hvide kjole må vi vente med at finde ud af til 2015 hvor filmens udgivelse er planlagt til.

Indtil da kan Jessica Chastain ses på det store lærred til November hvor hun medvirker i Christopher Nolan’s hypede og hemmelighedsfulde sci-fi film ’Interstellar’.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , , ,


Om skribenten

har et ekstra hjertebank for superhelte, gyser-genren, 80'er film, tragiske dramaer og alt af Christopher Nolan. Taler flydende i film-citater, og ville se en film om tørrende maling hvis Tom Hardy var på rollelisten.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑