Skrevet den 3 oktober, 2018 | af Rikke Ingemann Jensen

‘Skammerens Datter 2’ trailer

Kom med Dina på eventyr i den nye ‘Skammerens Datter’. Den populære bogserie af Lene Kaaberbøl var også et hit i filmformat, og to’eren ser ud til at leve op til de høje forventninger. Med et budget på 35 millioner er der skabt en eventyrlig fantasyfilm for børn.

‘Skammerens Datter 2- Slangens Gave’ følger igen Dina, der har arvet sin mors overnaturlige evner. Hun møder en mand, der påstår at være hendes far. Og han er ikke hvem som helst. Han er sortmesteren Sezuan. Sammen med hendes far prøver hun at redde sine venner, der er kommet i fængsel.

Filmen har premiere d. 25 januar 2019.

Tags: , ,


Om skribenten

20-årig medievidenskabsstuderende der elsker film og tv-serier. Har en stor forkærlighed for John Hughes film og alt med Leonardo Dicaprio.One Response to ‘Skammerens Datter 2’ trailer

 1. Line F. Svare says:

  Ugh….
  Jeg var meget positiv overfor ‘Skammerens Datter’ filmatiseringen. Og har forventet virkelig meget af Slangens Gave, især når Ask Hasselbalch instruerer…

  Men ud fra den her trailer, er ALT forkert! Og jeg er virkelig skuffet, selvom jeg selv synes jeg har prøvet at holde optimismen oppe.

  Intet jeg ser i den her trailer, ligner noget fra bogen. Det er ikke det univers jeg har læst op, på nogen måde. Og det er fandme sørgerligt.
  Uden at gøre det for personligt, så synes jeg Dejan Cukic er TOTALT forkert castet, det kunne næsten ikke være mere forkert…
  Til slut, så er jeg overrasket og chokeret over de har recastet Drakan. Peter Plaugborg var uden tvivl det bedste (udover Jakob Oftebro selvfølgelig) i ‘Skammerens Datter’ han gjorde det så fantastisk i rollen.

  Øv siger jeg bare, øv øv øv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑