Skøre live action ideer

Der har længe været rygter om at der ville blive udviklet en live-action Pokémon-film, og nu er det så blevet offentliggjort at det helt præcist vil blive en live-action film med Pikachu. Som detektiv…

Det lyder helt simpelt som et stort flop fra starten. Det synes vi i hvert selv her på redaktionen, og ud fra det begyndte vi at se på andre film vi synes var intet mindre end skøre live-action ideer. Både kommende og allerede producerede.

The Jungle Book (2016)

junglebook

At live-action filmatisere en tegnefilm som næsten udelukkende består af talende dyr, virker bare dumt. Hvorfor ikke lave en avanceret animationsfilm i stedet? Ideen med live action er jo at det bliver sat i vores menneskelige verden, og vi måske kan identificere os med karaktererne mere fordi de er mennesker. Det jo ikke som om vi tror på det er rigtige dyr, når du jo faktisk taler! Og så oven i købet beholde den del, at de skal synge, gør det hele endnu mere utroværdigt.

Hvad er egentlig ideen med at lade én enkel lille menneske dreng hoppe rundt i cgi helvede?

Dumbo (2019)

dumbo

Måske lidt samme forklaring som Jungle Book – men hvorfor fanden vil du lave en live action om en elefant? Der er jo ingen mennesker i den film, og vi ved jo alle det bliver ren cgi. Det er altså bare skørt.

Personligt glæder jeg mig dog en smule mere til den film. Det er der dog kun én grund til: Tim Burton. Jeg har stadig håb om at han pludselig kommer tilbage til sit gamle jeg og udgiver en film der virkelig sparker røv (Chancen for at det er Dumbo der gør det, er dog måske ikke lige den største).

Teenage Mutant Ninja Turtles (Dem er der lavet mange af, så kan ikke nævne alle årstallene)

tmnt

Der er meget at sige om de film. Og så alligevel ikke. Præmissen i TMNT er måske en smule dum, men det fungerede altså i de gode gamle tegnefilm. Live action mæssigt har de måske ikke haft lige så stort held, men jeg kan dog kun tale om de nye, men rygterne om de ældre 90’er film er ikke gode. I de nye prøver de at få humoren fra tegneserien over, og det fungere ikke. CGI’en er egentlig fin nok, men 1’eren lider kraftigt under noget meget campy skuespil og en historie der absolut ikke hænger sammen. 2’eren er alt det, bare meget værre.

Tetris-filmen (????)

tetris

Jeg kan absolut ikke se hvordan den nogensinde skulle blive et hit. (Forestiller mig noget i stil med Pixels. Ikke at jeg har set den, men det er vidst heller ikke nødvendigt).

Det officielle plot lyder pt.: “In the future, year 30XX, mankind has finally reached the ability to travel at light speed using block-like spaceships called Tetroids. Deep in the universe lies the question to human existence– could the Tetroids be the answer?”/p>

I got no comments for that…

The Flintstones (1994) & The Flintstones in Viva Rock Vegas (2000)

flintstone

Flintstone universet er simpelthen så tegneserie-agtigt som noget kan være, med den meget kantede tegnestil og miljø. Så når man vælger at filmatisere så det ligner tegneserien så meget som muligt, så bliver det bare virkelig skørt, og meget b-film agtigt. Men dog et ret sjovt forsøg. Men hvem der synes det var en god ide kan man undre sig over.

Battleship (2012)

battleship

En live-action film baseret på et brætspil. WAUUW! Dem der fandt på den idé skulle have været fyret på stedet. Filmens indtjening var dog sigende nok for de idioter.

Har vi glemt nogle, som du synes fortjener en plads på listen? Giv os dit eget bud i kommentarerne.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.