Grey's anatomy
Copyright: American Broadcasting

Skuespiller forlader ‘Grey’s Anatomy’

350 episoder og 15 år er det blevet til for Justin Chambers, der har besluttet sig for at stoppe med at medvirke i den populære TV-serie ‘Grey’s Anatomy’. Han er en af dem, der har medvirket fra starten, og derfor kommer det som et chok for mange fans, at han har valgt at stoppe. Episode 350 er netop rullet over skærmen i USA i november, og det er eftersigende Chambers sidste episode.

Han har selv udtalt, ifølge deadline.com, at det selvfølgelig er svært for ham at stoppe, men at han ønsker at afprøve nye roller og udfordre sig selv. Han vil fokuserer mere på sin familie, da han har fem børn, som han gerne vil tilbringe mere tid med.

Justin Chambers spillede rollen som Dr. Alex Karev, der i pilotepisoden var kirurgisk praktikant hos Seattle Grace Hospital, og i løbet af årene har seerne kunne se hans karriere vokse.

‘Grey’s Anatomy’ er med sine 16 sæsoner det medicinske drama, der har kørt i længst tid nogensinde. Serien kan ses på Viaplay.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.