HBO Nordic

‘Sløborn’ går premiere den 21. december på HBO

Sidst opdateret:

Da en fugleinfluenza-lignende virus med oprindelse i duer opdages i det nordlige Kina, giver det ikke megen genlyd hos beboerne på en lille, idyllisk ø i Nordsøen. Men en dag skyller en sejlbåd med to lig op på øen, og det viser sig, at ligene har bragt virussen med sig.

‘Sløborn’ blander coming-of-age-drama med pandemisk thriller. ‘Sløborn’ følger beboerne på en lille ø i Nordsøen, hvor de unge mennesker kæmper med den første kærlighed og indviklede venskaber, og deres forældre med adskillelse, midtvejskriser og eksistentielle magtkampe. Alle er så optaget af egne problemer og hverdagsdramaer, at de ikke overvejer, at den strandede sejlbåd med de to lig ombord kan være et foruroligende tegn på en forestående apokalypse. Langsomt begynder den dødbringende virus at sprede sig på øen, og den infiltrerer karakterernes dagligdag og bevidsthed. Før de ved af det, forsvinder statens, religionens og familiens magt, og alle autoriteter – forældre, lærere, borgmesteren, politibetjenten og præsten – mister deres indflydelse, og i værste fald bliver de sat helt ud af spil.

Blandt de medvirkende finder man Wotan Wilke Möhring (Valkyrie), Emily Kusche (Cortex), Alexander Scheer (Sun Alley) og Roland Møller (R, Under Sandet, Papillon).

‘Sløborn’ er skabt og produceret af Christian Alvart (Dogs of Berlin), der også har instrueret fire af seriens otte episoder. De resterende fire episoder er instrueret af Adolfo J. Kolmerer (Snowflake).

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.