Zentropa

‘Smagen af Sult’ trailer

I dag udkommer traileren til Christoffer Boe og Zentropas kærlighedsdrama ‘Smagen af Sult’, der har premiere den 25. februar 2021. To scener fra filmen har indtil nu været tilgængelig. Med traileren får publikum serveret en appetitvækker, når parret Maggie (Katrine Greis-Rosenthal) og Carsten (Nikolaj Coster-Waldau) giver publikum et indblik i deres Michelin-eventyr. Men ikke alle eventyr ender lykkeligt – en umættelig smag for kun det bedste har også en pris. 

Handlingen

Maggie og Carsten elsker hinanden, har to skønne børn og åbner deres egen gourmetrestaurant Malus. De vil ha’ det hele. Og har det hele. Næsten. For de mangler den forjættede Michelin-stjerne. Deres store fælles drøm, som de har satset alt på at opnå. Men en dag modtager Carsten et brev om, at hans kone elsker en anden. Hvem har sendt det og hvorfor? I deres umættelige passion for livet og jagt efter den ultimative anerkendelse, har de glemt at livets måltider ikke er gratis. Alt har en pris.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.