filmnyheder

Skrevet den 25 april, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Sorgens dag for Evil Dead fans

Efter 3 film og en serie takker Bruce Campbell af som karakteren Ash… permanent! Seertallene har være dalende på den ellers lovpriste gyser-splatter-komedie serie ’Ash vs. Evil Dead’, som de fleste hardcore fans af ’Evil Dead’ franchisen synes at være tilfredse med. Fans har prøvet at lokke Netflix til at købe rettighederne og fortsætte serien. Bruce Campbell takker for forsøget, men trækker sig helt fra rollen.

Jeg kommer personligt til at savne serien, som jeg synes er helt og aldeles vidunderlig. For mig er Ash karakteren ren nostalgi, da mit horror-hjerte banker for ’Evil Dead’ filmene. Jeg lover, at jeg nok en dag skal skrive en større artikel om franchisen, men lige nu skal jeg tørre mine øjne, da dette er sørgelige nyheder. Men som man siger…. Det måtte jo ske en dag!

Billede copyright: Starz
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑