pulsen

Skrevet den 14 august, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Sorgens dag !!!

Handlen mellem Disney og 20th Century Fox er i hus! Hvilket er en handel denne skribent har frygtet, og håbet ville gå i vasken. Dels fordi Disney i forvejen har for meget monopol og ejerskab i Hollywood/underholdningsbranchen, men også fordi at frygten for at nedlægge det hæderkronede 83 år gamle studie (2oth Century Fox) er til stede. Og i følge dagbladet The Wall Street Journal, ja, så bliver min frygt nok en realitet plus mere!

Ikke nok med at avisen skriver, at Disney har planer om at nedlægge en af Hollywoods bedst kendte og største filmstudier, ja så er det sikkert, at samtlige film under 20th Century Fox’s vinger vil blive familievenlige, da Disney ikke er særlig glad for voksen-film, eller film med R-rating. Dette betyder et farvel til masser af franchises, da jeg nægter at se familievenlige versioner af ‘Alien’, ‘Predator’ eller ‘Deadpool’. Medmindre at jeg ser sådanne abominationer i rollen som anmelder.

Hvis alt dette bliver en realitet, ja, så vil mange filmnørder og genrefans se denne tid som en kulsort æra! Disney gør i mit tilfælde alt hvad de kan for at få mig til at hade dem. Men man må håbe, at der hos Disney eksisterer nogle kræfter, der nærer kærlighed til filmmediet, filmhistorie, og ikke kun har penge og marketingstrategier i hovedet. For ellers så må jeg indrømme, at Hollywood mere eller mindre er en død sild for mig!

Tags: ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑