Den første trailer til den (for mit vedkommende) længeventede 'You ..." /> Spændende trailer til 'You Were Never Really Here' - Filmpuls

Skrevet den 1 september, 2017 | af Jeppe Svan Sørensen

Spændende trailer til ‘You Were Never Really Here’

Den første trailer til den (for mit vedkommende) længeventede ‘You Were Never Really Here’ (AKA ‘A Beautiful Day’) fra instruktør Lynne Ramsay (‘We Need to Talk About Kevin’ fra 2011) er nu ude – og det ser godt ud!

Den fransk/amerikanske film er baseret på en roman Jonathan Ames, og handler om den dusørjæger-agtige “Joe”, spillet af selveste Joaquin Phoenix, der skal finde og redde en forsvunden pige.

‘You Were Never Really Here’ har allerede opbygget sig en del hype med en succesrig tur til Cannes Festivalen, hvor Joaquin Phoenix vandt bedste skuespiller, (manden kan kun gøre det godt) Lynne Ramsay vandt for bedste screenplay og var nomineret til Palme d’Or. Der er derfor kun god grund til at glæde sig, og traileren bygger kun op om mine forventninger!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: ,


Om skribenten

Studerende og filmnørd med svaghed for instruktører som Paul Thomas Anderson og David Lynch - er især glad for film med ambitioner og eftertænksomhed!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑