filmnyheder

Skrevet den 25 marts, 2018 | af Line Petterson

2

Spice Girls animationsfilm

Tro det eller ej, Spice Girls pigerne – Scary Spice, Posh Spice, Baby Spice, Sporty Spice og Ginger Spice, har efter deres nylige gendannelse, ikke kun planer om at skabe den planlagte reunion tour. Var du barn i 90’erne, så kender du med garanti til alle Spice Girls hits og måske du samlede på Spice Girls billeder, eller var heldig at få fat i en eller flere af de eftertragtede Spice Girls Barbie dukker? Spice Girls var en kæmpe franchise og nu er der flere ting i vente!

Planerne om en superhelte animations film er nemlig på tegnebrættet og pigerne, der tilsammen udgjorde 90’ernes mest populære pop-gruppe, skal hver især ligge stemme til hver deres karakter. Filmens tema snor sig omkring Spice Girls pigernes daværende kampråb ‘girl power’ og hver karakter, kommer til at besidde hver deres superheltekraft.

Er chancerne for et scoop, for enten Marvel eller Disney tilstede? Det bliver i hvert fald spændende at se om en sådan film, ville kunne vække Spice Girls fans til live verden over.

Tags: , ,


Om skribenten

Når jeg ser film, lægger jeg stor vægt på det skuespiltekniske, men det er også vigtigt med et godt plot og at filmens delkomponenter går op i en højere enhed. Jeg er til visuelt flotte film som 'Interstellar' og elsker Quentin Tarantinos filmunivers.2 Responses to Spice Girls animationsfilm

  1. Line F. Svare says:

    Det er fandme sjovt. Men på mange måder en ide som hører 90’erne til. Det er forældet. Havde været genialt den gang.
    Men jeg er sgu spændt. Var mega Spice Girls fan 😀

    • Line Petterson says:

      Hahahah! Jeg har det ret meget på samme måde. Var også vildt Spice Girl fan, det bliver spændende at se om de kan få det op og køre igen, eller om det nemlig er forældet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑