Nå ja, det var da også på tide med en ny Spider-man! Tobey Maguire..." /> Den nye Spider-man er fundet - Filmpuls

filmnyheder tom holland

Skrevet den 24 juni, 2015 | af Line F. Svare

0

Den nye Spider-man er fundet

Nå ja, det var da også på tide med en ny Spider-man! Tobey Maguire og Andrew Garfields til sammen fem Spider-manfilm som vi har fået i dette årtusinde, har ikke været nok. Nu skal der en ny Spider-man til – denne gang en realistisk ung en af slags. Det er 19-årige Tom Holland som har fået rollen, og som skal være hovedrollen i endnu en solo superedderkoppe-film, som vi får i 2017 fra Sony.
Men det rigtig interessante er dog, at vi får lov at se Tom Holland som Peter Parker første gang i ‘Captain America: Civil War’ til maj næste år – Så endelig efter lang tid venten, kommer Spider-man ind i Avengers-universet!

Det har dog været en lang process at finde den helt rigtige unge Peter Parker. Producerne har haft kig på 1500 forskellige unge skuespillere – før de langt om længe endte med at vælge Tom Holland.
Tom Holland har bl.a. været med i tsunami-filmen ‘The Impossible’ hvor han spillede Naomi Watts og Ewan McGregors søn. Og du kan se skuespilleren til december i ‘In the Heart of the Sea’.

Solo Spider-man-filmen har også fået sig en instruktør, nemlig den ikke så kendte Jon Watts.

Tags: , , , , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑