Spielberg skal i fremtiden instruere en film med titlen 'The Post'. ..." /> Spielberg laver film med Meryl Streep og Tom Hanks - Filmpuls

filmnyheder

Skrevet den 7 marts, 2017 | af Line F. Svare

0

Spielberg laver film med Meryl Streep og Tom Hanks

Spielberg skal i fremtiden instruere en film med titlen ‘The Post’. Filmen kommer til at handle om to journalister fra Washington Post, og deres rolle i at afsløre den såkaldte Pentagon-rapport. Det drejede sig om dokumenter der indeholdte militærhemmeligheder og afslørede, at USA fra starten af Vietnamkrigen forværrede netop denne krig, ved bl.a. at smide bomber i Cambodia og Laos..
Filmen vil behandle både afsløringen, men også tiden efter.

De to journalister bliver spillet af Meryl Streep og Tom Hanks, henholdsvis Streep i rollen som udgiver Kay Graham og Hanks i redaktør Ben Bradley.

Spielberg har dog for tiden travlt med at færdiggøre andre film, og der er derfor lang udsigt til ‘The Post’ kommer i biograferne.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et interessant plot eller spændende karakterer. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑