Selvom vandene har været delt når det ..." /> ‘Star Trek 3’ får ny instruktør - Filmpuls

filmnyheder

Skrevet den 15 maj, 2014 | af Michella Malin Petersen

0

‘Star Trek 3’ får ny instruktør

Selvom vandene har været delt når det kommer til J.J Abrams’ reboot af den klassiske og elskede Star-Trek-franschise, så kan det ikke benægtes at filmene har været en stor succes – Den første ‘Star Trek’ fik premiere i 2009 og fortsættelsen ‘Star Trek Into Darkness’ så dagens lys sidste år, og begge film tjente flere penge verdenen over end alle franchisens forgængere.

Men som film-fans nok er klar over, så har Abrams fået sig en anden instruktør-tjans… Og det er på en lille film der hedder ‘Star Wars: Episode VII’.

Et projekt som det, kan selvfølgelig ikke færdiggøres på et par lange nætter, og derfor bekendtgjorde J.J at han ikke ville vende tilbage til en tredje ‘Star Trek’-film.

Men fat mod, kære Trekkies! ‘Star Trek 3’ vil stadigvæk komme til verdenen som planlagt. Projektet har nu fået en ny mand bag kameraret, og den mand er Roberto Orci.

Lyder det ikke bekendt? Så er det måske fordi at ‘Star Trek 3’ vil være Orci’s instruktør-debut. Han er dog ikke helt uerfaren når det kommer til ‘Star Trek’. Sammen med Alex Kurtzman, har Orci nemlig stået bag manuskripterne til de to første film i franschisen.

Derudover stod Orci også bag manuskripterne til, hold nu godt fast… De to første ‘Transformers’-film.

Og ja… ‘Transformers: De Faldnes Hævn’ havde rent faktisk et manuskript. Tro det, eller lad vær’.

Planen er foreløbelig at ‘Star Trek 3’ vil få premiere i 2016 på franchisens 50-års jubilæum, forhåbelig med den samme rollebesætning fra de to tidligere film. Optagelserne begynder til næste år.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , , ,


Om skribenten

har et ekstra hjertebank for superhelte, gyser-genren, 80'er film, tragiske dramaer og alt af Christopher Nolan. Taler flydende i film-citater, og ville se en film om tørrende maling hvis Tom Hardy var på rollelisten.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑