filmnyheder Star Wars

Skrevet den 23 marts, 2018 | af Søren Madsen

0

Star Wars: Episode IX bliver en stor krig

Der er meget at se frem til i den sidste og afsluttende film i Star Wars sagaen: ‘Star Wars: Episode IX’, ifølge John Boyega. Ved et konferenceopkald i forbindelse med Washington DC’s Comic Con ved navn Awesome Con, fortalte John Boyeage, at han vil tage en velfortjent ferie efter hans medvirken i ‘Pacific Rim: Uprising’. Tiden skal bruges på at lade op til optagelserne til ‘Star Wars: Episode IX’ begynder i juli.

Star Wars: Episode IX

© 2017 – Industrial Light & Magic

John Boyeage fortæller, at hele historien/sagaen kommer til en ende i den sidste film, og det er naturligt, at det hele afsluttes i en stor krig. Derfor må John i arbejdstøjet efter ferien og træne op og være fit-for-fight til juli, hvor ham og resten af holdet går igang med optagelserne.

Filmpuls kan ikke vente til vinteren 2019, hvor ‘Star Wars: Episode IX’ planmæssigt har premiere.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , , ,


Om skribenten

Filmentusiast med stort F. Mener at film bør ses i mørket på det store lærred som filmskaberne har tiltænkt det. Elsker film- og nu også TV-serieuniverser. Går op i håndværket bag og foran kameraet, specielt instruering, filmfotografering, klipning, visuelle effekter, lyddesign og musikken - ej at forglemme vigtigheden i et godt cast og skuespil.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑