filmnyheder Star Wars

Skrevet den 14 april, 2019 | af Jakob Sørensen

1

Star Wars filmsagaen tager en pause

Imens verdens nørder og Star Wars-fans har brugt de sidste to døgn på at gå i selvsving over traileren til Episode 9 med titlen ’The Rise of Skywalker’, hvilket har medført millioner af spekulationer. Ja, så bliver det nok sikkert, at efter denne film, der går Star Wars-sagen på pause. Det ved vi efter at Bloomberg interviewede Disney koncernens mand nummer 1, Bob Iger. “We will take a pause, some time, and reset”, siger han. Derfor vil der gå noget tid, før vi igen vil få annonceret flere titler og udgivelsesdatoer. Iger udtaler derudover:

”The Skywalker saga comes to an end with this ninth movie. There will be other Stars Wars movies, but there will be a bit of a hiatus”.

star wars, Mark Hamill, Daisy Ridley

En af årsagerne til dette har helt sikkert været det skuffende resultat, som ’Solo’ filmen medbragte. Godt nok tjente den store penge, men i ’Star Wars’ skalaen, der var den en stor skuffelse. Dette gjorde også at andre planlagte spin-off film blev skrinlagt, selvom det indtil videre var disse film, som har høstet størst positiv røst inde i fan-miljøet, i forhold til ’The Last Jedi’, som alvorligt skiller vandende. Der er dog stadig projekter som er under behandling, såsom Rian JohnsonsStar Wars (instruktøren af ’The Last Jedi’) separate ’Star Wars’ saga, samt at producenterne på ’Game of Thrones’ (David Benioff and D.B. Weiss), også leger med deres idéer indenfor samme filmunivers.

Men der vil ikke blive udgivet nogle nye film i hvert fald de næste 3 års tid, hvis man spørger Iger. Og hvem ved, måske er en pause nødvendigt, for at samle de kreative idéer og kræfter, så fans af dette unikke og fantastiske univers, kan få film og serier, der lugter at flid og kvalitet. Det bliver hvert fald interessant at se, hvor kraften fører os hen.

Copyright: LucasFilm, Walt Disney Pictures / Kilde: Bloomberg

Tags: , , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.One Response to Star Wars filmsagaen tager en pause

  1. Line F. Svare says:

    Tror jeg sgu er en meget god ide. Også for os fans. Det er blevet lidt for meget, og lidt for lidt gennemtænkt og lidt for meget pengemaskine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑