filmnyheder

Skrevet den 10 november, 2017 | af Line F. Svare

2

Star Wars-nyt

Vi kommer ikke til at mangle Star Wars materiale de næste mange år. Nyhederne er netop tikket ind, at der er både en ny Star Wars trilogi og en ny serie på vej!

Den nye Star Wars-trilogi kommer til at handle om helt nye ukendte karakterer, og vil udforske dele af galaksen vi slet ikke har set endnu. Den første film i serien vil blive instrueret af Rian Johnson, som også er instruktør på ‘The Last Jedi’, som har premiere her til december.

Og så er der en tv-serie på vej, som allerede vil komme i 2019. Den vil være tilgængelig på en ny streamingtjeneste som Disney vil lancere snart.

Der er altså masser af spændende ting i vente. Disney vil gøre alt de kan for at udnytte deres ejerskab over Star Wars-franchisen!

Hvad tænker i?

Tags: ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.2 Responses to Star Wars-nyt

 1. Anders Bjerg says:

  STOP DET!!!!

  Jeg fatter ikke, at Disney ikke kan se, at det er for meget, det de har gang i. Altså, fuck det faktum at de malker franchisen fra frisk tilstand til tør fetaost, det er der ikke noget nyt i, men måske de skulle tage en slapper med at planlægge eller i hvert fald offentliggøre så mange film og sideprojekter på så kort tid…

  Man plejede at blive træt af noget, hvis der pludselig var for meget af det… nu er man træt af noget, der er for meget af om et par år. The Last Jedi er muligvis et friskt pust i sin egen ret, men allerede nu truer Disney med at smadre selv de nuværende film med fremtidige film – OG DET ER DUMT.

  Tag Jer sammen, Disney!!! #tagenslapper

 2. Line F. Svare says:

  Disney malker til de dræber!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑