Stellan Skarsgård og Emily Watson genforenes i kommende HBO-miniserie

Svenske Stellan Skarsgård og britiske Emily Watson spillede sidst overfor hinanden i Lars von Triers succesfilm ‘Breaking the Waves’ fra 1996. Nu sættes de begge på rollelisten til HBO’s kommende miniserie på i alt fem afsnit ‘Chernobyl’.

Serien kommer til at omhandle Tjernobyl-ulykken i Ukraine i april 1986, hvor et sprængt atomkraftværk sendte tusindvis af mennesker på flugt og forurenede store dele af det daværende Sovjetunionen. Hvordan kunne en så stor menneskeskabt ulykke ske? Og hvem var de mænd og kvinder, der måtte kæmpe for at mindske katastrofen? Det er nogle af de spørgsmål, vi kan forvente, at miniserien vil dramatisere.

Udover Skarsgård og Watson er Jared Harris, kendt fra tv-serien ‘Mad Men’, allerede blevet bekræftet til at skulle spille en markant rolle. ‘Chernobyl’ kan i øvrigt prale af at have flere anerkendte filmfolk bag sig, bl.a. Johan Renck som instruktør og Carolyn Strauss som executive producer. Renck har tidligere instrueret nogle afsnit af ‘The Walking Dead’ og ‘Breaking Bad’ og Carolyn Strauss har arbejdet på ‘Game of Thrones’.

Det er derfor et stærkt hold vi har med at gøre, og HBO er da også kendt for at levere serier af høj kvalitet. Sidst Skarsgård og Watson spillede sammen i ‘Breaking the Waves’ førte det til adskillige priser og nomineringer til Watson.

Efter sigende skulle filmoptagelserne gå i gang her til foråret og foregå i Litauen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.