Skrevet den 24 november, 2014 | af Line F. Svare

Første trailer til ‘Steppeulven’

‘Steppeulven’ er historien om Eik Skaløe, forsangeren i det legendariske rockband Steppeulvene, som i 60’erne fik kultstatus blandt Danmarks unge. I traileren bliver vi sendt tilbage til 60’ernes hvor oprøret, stofferne, festerne, frisættelsen og ønsket om at forandre verden drev ungdommen. ‘Steppeulven’ er en historie om en ung mand, der levede livet kort og intenst, men som fik en mytisk betydning for kommende generationer.
Filmen er instrueret af Ole Christian Madsen (Flammen & Citronen), og som vi kan se i traileren, er der en masse nye danske skuespillere. I rollen som Eik Skaløe er den 27 årige debutant Joachim Fjelstrup. I rollen som hans kæreste, Iben, ses Marie Tourell Søderberg (1864). Andre skuespillere er Johannes Nymark og Christian Gade Bjerrum og også mere kendte skuespillere som Thure Lindhardt, Anette Støvelbæk og Ola Rapace.

Filmen har premiere den 19. februar 2015

Tags: , , , , , , , , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑