Året er 2044 og folk flygter fra den virkelige og forfaldne verden, ..." /> Steven Spielberg skal instruere Sci-fi 'Ready Player One' - Filmpuls

filmnyheder Ready player one

Skrevet den 25 april, 2015 | af Line F. Svare

0

Steven Spielberg skal instruere Sci-fi ‘Ready Player One’

Året er 2044 og folk flygter fra den virkelige og forfaldne verden, ind i det visuelle univers OASIS. Spillet føles virkeligt og består af 1000 vis af planeter og en uendelige række af muligheder. For Wade Watts er denne visuelle verden mere hans liv end den virkelige verden er, og som mange andre, bruger han alle sine vågne timer inde i spillet. Den afdøde skaber af OASIS har for mange år tilbage lagt små gåder, easter-eggs og udfordringer ud, og den første som klarer sig igennem, vil arve hele OASIS. En dag knækker Wade Watts koden til den første udfordring.

‘Ready Player One’ er en ret så genial bog skrevet af Ernest Cline, og Warner Bros filmatiseringen af bogen har nu fået sig en instruktør: Nemlig selveste Steven Spielberg!
Ernest Cline er selv forfatter på manuskriptet til filmen, med hjælp fra Zak Penn (The Avengers)

Filmatiseringen har nogle udfordringer, bogen indeholder en lang række (og med meget fokus på) referencer til gamle computerspil og anden populær kultur, især fra 80’erne, og der vil nok opstå noget af et problem, når det handler om rettigheder. Og så ligger der også den rent tekniske udfordring i, at få publikum til at føle at de bliver smidt ind i et computerspil. Det bliver spændende at se hvordan de klarer den!

Tags: ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑