Skrevet den 13 april, 2018 | af Rikke Ingemann Jensen

Stillbilleder til filmen om kvinden bag Frankenstein

Mary Shelley er mest kendt som forfatteren bag bogen ‘Frankenstein’ og nu bliver der lavet en film om selve forfatteren. De fleste film har fokuseret på hendes berømte værk, men denne film fokuserer på kvinden bag historien. Faktisk bliver Shelley taget væk fra gysergenren for en stund og er nu hovedpersonen i et romantisk drama.

‘Mary Shelley’ handler, ifølge IMBD, om forfatterens affære med poeten Percy Shelley. Shelley indledte et forhold med den gifte mand allerede som 18-årig. Der er dog også plads til historien bag, hvordan hun opfandt Frankenstein.

Den unge talentfulde Elle Fanning får æren af at spille forfatteren, og Douglas Booth skal spille Percy Shelley. På rollelisten findes også Bel Powley, Maisie Williams og Tom Sturridge. Filmens tidligere titel var ‘ A storm in the Stars’. Haifaa Al-Mansour instruerer filmen, og ifølge IMDB er hun den første kvindelige  saudiaraber, der instruerer en hollywoodfilm.

Filmen får amerikansk premiere d. 25 maj 2018

HanWay Films

HanWay Films

 

HanWay Films

Tags: , ,


Om skribenten

20-årig medievidenskabsstuderende der elsker film og tv-serier. Har en stor forkærlighed for John Hughes film og alt med Leonardo Dicaprio.One Response to Stillbilleder til filmen om kvinden bag Frankenstein

  1. Line F. Svare says:

    Jeg får en sjælden voldsom trang til at se den her film, når jeg ser traileren!!
    Mary Shelley er simpelthen så badass – strong independent woman! Jeg elsker det. Og så har jeg jo også en dyb kærlighed for periode-romantik! Iiiiih, hvorfor har den her film ikke fået dansk premiere endnu?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑