Foto_Den Vestdanske Filmpulje

Stjernespækket feel-good drama af Mehdi Avaz filmer i Aarhus

I disse dage er filminstruktør Mehdi Avaz i gang med at optage sin nye film, ‘TOSCANA’, i Aarhus – bl.a. på Michelin-restauranten Frederikshøj. På rollelisten kan publikum glæde sig til at se komiker Anders Matthesen, Ghita Nørby, Sebastian Jessen og den populære musiker Christopher. ‘TOSCANA’ bliver Mehdi Avaz’ første film, siden han tidligere på året flyttede produktionsselskabet, Rocket Road Pictures, til Filmby Aarhus, og filmen er bl.a. støttet af Den Vestdanske Filmpulje.

Mehdi Avaz startede i oktober optagelser i Italien på ‘TOSCANA’ – et feel-good drama om en mands rejse for at finde sig selv. Nu er produktionen vendt tilbage til Danmark for at lave de sidste optagelser, der i denne uge foregår på locations i Aarhus.

Filminstruktør Mehdi Avaz tog publikum og filmbranchen med storm, da han for tre år siden havde biografpremiere på sin debutfilm ‘MENS VI LEVER’. Kun to år senere præsenterede han dramaet ‘KOLLISION’, som solgte knapt 250.000 billetter, mens han i år har produceret den anmelderroste tv-serie ‘ALFA’, som har været vist på TV2 Zulu. Nu er han klar til at præsentere sin tredje spillefilm, ‘TOSCANA’, hvor han endnu engang har samlet et imponerende cast omkring sig.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.