Sæson 2 af Netflix' hit, 'Stranger Things', 'Stranger Things' propfyldt med ideer - Filmpuls

streamingnyheder

Skrevet den 13 maj, 2017 | af Sidsel Minuva

0

‘Stranger Things’ propfyldt med ideer

Sæson 2 af Netflix’ hit, ‘Stranger Things’, er på vej. Og de to forfattere Ross og Matt Duffer har meget, meget mere materiale, end de selv troede.

På et nyligt Netflix red carpet event fortalte de to, at jo mere de skrev, jo mere gik det op for dem, at de havde for mange ideer—alt for mange ideer. Så de måtte grundigt overveje, hvilke ideer der skulle med, og hvilke der ikke skulle. Og det var simpelthen umuligt at klemme dem alle sammen ind i sæsonens blot 9 episoder. Så dem har de gemt til fremtidige kapitler af historien—hvilket dybest set bekræfter, at de to glad og gerne laver en sæson 3. Så skal Netflix selv bare være med på beatet.

Desuden fortæller de, at karaktererne forbliver seriens bankende hjerte i sæson 2. På trods af seriens genre drukner den ikke i sin egen science-fiction, men holder seerne til ilden med personligheder man holder med og holder af. Og sæson 2 handler fundamentalt meget om Will Byers, den unge dreng der var forsvundet i størstedelen af første sæson. Han var altså katalysatoren, der satte og holdt historien i gang, men han var ikke en særligt aktiv del af den. Dette kommer så til at ændre sig i sæson 2, hvor han bl.a. skal vænne sig til den virkelige verden igen.

Sæson 2 af ‘Stranger Things’ har premiere på Netflix den 31. oktober (altså på halloween). Så må vi se præcis hvor spooky og hjerteskærende deres ideer er!

Tags: , , , , , , , , ,


Om skribentenSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑