Viaplay

Successerien ‘Honour’ er tilbage på Viaplay

Sidst opdateret:

Da den svenske Viaplay Original ‘Honour’ havde premiere på Viaplay, blev den øjeblikkeligt en succes. Nu er de fire kvindelige hovedroller tilbage i en ny sæson, og denne gang er det ikke kun foran kameraet; de fire kvinder er nemlig også producenter på serien. ‘Honour’ har premiere på Viaplay d. 25 april, men kan du ikke vente så længe, er den første teaser netop frigivet.

Hovedpersonerne Nour (Alexandra Rapaport), Elin (Julia Dufvenius), Janni (Anja Lundqvist) og Karin (Eva Röse) har været venner siden universitet, hvor de læste jura. I dag driver de et advokatfirma sammen, hvor de behandler sager om sårbare kvinder.

I anden sæson af ’ Honour’ bryder en hensynsløs voldtægtsforbryder løs, som på en eller anden måde har en forbindelse til advokatkontorets klienter. En person med indsigt i deres aktiviteter er forbryderen men hvem? Mens Janni, Elin, Nour og Karin kæmper for at holde sammen på deres komplicerede privatliv, begynder de at indse, at de selv er i fare. Truslen eskalerer, da voldtægtsmanden vender sin interesse direkte mod en af ​​advokaterne. Og samtidig er der noget der tyder på, at nogen, udover Nours datter, kender til kvindernes hemmelighed fra sidste sæson. De fire kvinder er nu både truet af en gammel hemmelighed og af en voldsforbryder, som tilsyneladende kommer tættere og tættere på dem.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.