filmnyheder

Skrevet den 1 maj, 2019 | af Rikke Ingemann Jensen

0

Suicide Squad castingnyheder

Suicide Squad er en af de mere populære film baseret på DC Comics, der er blevet udgivet de seneste par år. Der er endda en spin-off på vej ved navn “Birds of Prey”, der handler om Harley Quinn.

Margot Robbie vender tilbage som Harley Quinn og Jai Courtney som Kaptajn Boomerang, men der kommer også nye skurke på holdet. David Dastmalchian skal nemlig spille Polka-dot Man, og senest er Daniela Melchior blevet tilføjet til castet.

Daniela Melchior skal spille Ratcatcher. Ratcather hvis virkelige navn er Otis Flannegan er en del af DC Comics universet og er især kendt for at være en forhindring for Batman. Han arbejdede tidligere som skadedyrsbekæmper, inden han blev skurk, og nu kan han kommunikere med rotter og styre dem. Nej, du læste ikke forkert, Ratcather er en mand i tegneserien. Instruktøren James Gunn har dog valgt at lave Ratcatcher om til en kvinde.

Portugisiske Melchior er ikke kendt fra nogle film endnu andet end film fra hendes hjemland, så dette bliver måske hendes helt store gennembrud. Suicide Squad 2 regnes med at få premiere i 2021.

Tags: , ,


Om skribenten

20-årig medievidenskabsstuderende der elsker film og tv-serier. Har en stor forkærlighed for John Hughes film og alt med Leonardo Dicaprio.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑