suicide squad

Harley Quinn går fra ‘Suicide Squad’ til ‘Gotham City Sirens’

Selvom ‘Suicide Squad’ desværre ikke viste sig at være den store frelser af DC’s Extended Universe, har den fået en masse fans. ‘Suicide Squad’ har indtjent 745 millioner dollars på verdensplan og Warner Bros. er ivrige efter at give os flere af de værste helte nogensinde. Sammen med et ‘Suicide Squad’ efterfølger og en Deadshot spin-off, er Warner Bros også ved at udvikle en ‘Gotham City Sirens’ film, som kommer til at have Margot Robbie tilbage i rollen som Harley Quinn.

Ud af alle ‘Suicide Squad’ projekterne er  ‘Gotham City Sirens’ længst fremme i udviklingen og THR har rapporteret, at David Ayer er sat på som instruktør og producer. ‘Gotham City Sirens’ er en gruppe af top kvindelige skurke fra DC- universet herunder Catwoman og Poison Ivy. Geneva Robertson-Dworet (Sherlock Holmes 3, Tomb Raider) er i øjeblikket ombord til at skrive manuskriptet.

Vi holder dig opdateret.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.