pulsen

Skrevet den 30 maj, 2019 | af Rikke Ingemann Jensen

0

Sundance Film Festival dagbog dag 2

Denne dag startede tidligt, da jeg skulle være oppe og klar til Press & Filmmaker breakfast. Først var der photocall, der på engelsk er ordet for den røde løber. Her stillede de instruktører og skuespillere, der har været med til at lave årets film sig op, for at få taget billeder. Her stod jeg med mit lille Canon kamera og tog billeder, mens professionelle mænd med to- tre kameraer stod ved siden af. Det lykkedes mig dog at få et par gode billeder.

Bart Freundlich, instruktøren bag “After the Wedding”

Efter det var det meningen, at jeg skulle interviewe 4 personer om deres film. Os pressen fik navneskilte på og fik at vide, at vi skulle vente i baren. Da jeg havde fået mine interviews bekræftet, tog jeg det meget stille og roligt. Fik arbejdet lidt på mine anmeldelser af filmene, jeg så i går. Det endte dog med, at jeg kun fik afholdt et af mine interview ud af de fire jeg havde fået lovet, da administratorerne af festivalen åbenbart ikke kunne administrere så mange interviews på en gang, så de havde givet nogen for meget tid, hvilket betød vi var andre, fik vores interview aflyst. Det var super ærgeligt og spild af tid at vente på. Fik dog heldigvis et interview med Sophie Hyde, der kommer op på siden snart.

Om aftenen var jeg til UK premiere pĂĄ filmen ‘Late Night’, der har Mindy Kaling og Emma Thompson i hovedrollerne. Ingen af stjernerne kunne desværre være der, sĂĄ der var fĂĄ bloggere til premieren i stedet for. Filmen er rigtig god og kan helt klart anbefales at se, hvis den lander i de danske biografer.

Photocall inden Press & Filmmaker breakfast

Sophie Hyde efter mit interview med hende

Der blev grint til premieren pĂĄ “Late Night”

Tags: , ,


Om skribenten

21-årig medievidenskabsstuderende der elsker film og tv-serier. Har en stor forkærlighed for John Hughes film og alt med Leonardo Dicaprio.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑