Sundance Film Festival london 2019
Copyright: Sundance Film Festival

Sundance Film Festival London dag 3

Jeg brugte kun eftermiddagen ved film festivalen, resten af dagen var jeg i ZSL zoo. Jeg deltog i photocall til paneldebat om “Women & independence”. Jeg så også selve debatten hvor blandt andet to instruktører Lulu Wang & Sophie Hyde, director of programming ved Sundance Kim og en leder hos British Film Institute deltog. Det var enormt interessant at høre om deres udfordringer. Det var især chokerende da Sophie Hyde sagde, at en producer havde sagt til hende, at grunden til han ikke vil financiere hendes film var fordi, at han havde investeret i en film lavet af en kvinde for 5 år siden, og det gik ikke godt for den film! Der er stadig lang vej endnu for filmindustrien.

Om aftenen var jeg til UK premiere på filmen ‘Animals’ af Sophie Hyde. Jeg stod side om side med professionelle britiske journalister. En stor del af castet fra filmen var til stede. Da jeg stod i media line, betød det, at jeg måtte stille dem tre spørgsmål hver. Fik muligheden for at interviewe Holliday Grainger, en af filmens hovedrolleindehavere og Sophie Hyde, filmens instruktør. Var lidt nervøs men det gik rigtig godt. De to interviews kommer op på siden snart.

Det var alt fra Sundance Film Festival London. Det har været en fantastisk oplevelse, og jeg håber I har nydt at læse med. Her er et par billeder fra min sidste dag

Paneldeltagerne til “Women & Independence”

Paneldebatten
Holliay Grainger til ‘Animals’ premieren

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.