pulsen

Skrevet den 3 juni, 2019 | af Rikke Ingemann Jensen

0

Sundance Film Festival London dag 3

Jeg brugte kun eftermiddagen ved film festivalen, resten af dagen var jeg i ZSL zoo. Jeg deltog i photocall til paneldebat om “Women & independence”. Jeg så også selve debatten hvor blandt andet to instruktører Lulu Wang & Sophie Hyde, director of programming ved Sundance Kim og en leder hos British Film Institute deltog. Det var enormt interessant at høre om deres udfordringer. Det var især chokerende da Sophie Hyde sagde, at en producer havde sagt til hende, at grunden til han ikke vil financiere hendes film var fordi, at han havde investeret i en film lavet af en kvinde for 5 år siden, og det gik ikke godt for den film! Der er stadig lang vej endnu for filmindustrien.

Om aftenen var jeg til UK premiere på filmen ‘Animals’ af Sophie Hyde. Jeg stod side om side med professionelle britiske journalister. En stor del af castet fra filmen var til stede. Da jeg stod i media line, betød det, at jeg måtte stille dem tre spørgsmål hver. Fik muligheden for at interviewe Holliday Grainger, en af filmens hovedrolleindehavere og Sophie Hyde, filmens instruktør. Var lidt nervøs men det gik rigtig godt. De to interviews kommer op på siden snart.

Det var alt fra Sundance Film Festival London. Det har været en fantastisk oplevelse, og jeg håber I har nydt at læse med. Her er et par billeder fra min sidste dag

Paneldeltagerne til “Women & Independence”

Paneldebatten

Holliay Grainger til ‘Animals’ premieren

Tags: , , ,


Om skribenten

21-årig medievidenskabsstuderende der elsker film og tv-serier. Har en stor forkærlighed for John Hughes film og alt med Leonardo Dicaprio.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑