Niko Tavernise/HBO

Susanne Bier-serien ‘The Undoing’ sætter rekord i Danmark

Den nye HBO-serie, ‘The Undoing’, der er instrueret af Susanne Bier, er kommet særdeles godt fra start siden premieren den 26. oktober. Serien står for den bedste åbning for en første sæson nogensinde på HBO i Danmark (målt i procentandelen af brugere, der har set med). Desuden er det også den bedste åbning i Danmark blandt samtlige serier, der har haft premiere på HBO Nordic i hele 2020. Det gælder både blandt de tilbagevendende serier (med nye sæsoner) og blandt de helt nye serier. 

Læs vores anmeldelse af ‘The Undoing’ her! 

 I resten af Norden og i Centraleuropa står ‘The Undoing’ ligeledes for den bedste åbning i år, når det kommer til første sæson af en serie. På mandag frigives seriens fjerde episode på HBO Nordic. Der er seks episoder i alt.

Kort om The Undoing:

Susanne Bier instruerer alle seks episoder af den nye, stjernespækkede HBO-serie, ‘The Undoing’. David E. Kelley står bag seriens manuskript og er også executive producer sammen med Nicole Kidman, Per Saari, Bruna Papandrea og Susanne Bier. Serien er baseret på bogen, Det burde du have vidst, af Jean Hanff Korelitz.

 I ‘The Undoing’ møder vi Grace og Jonathan Fraser (Nicole Kidman og Hugh Grant), der lever det perfekte liv på Manhatten med deres fælles søn, Henry (Joah Jupe). Men i løbet af en enkelt nat åbner der sig en kløft i deres liv, som involverer et voldsomt dødsfald og fører en række gruopvækkende afsløringer med sig. Grace står pludselig tilbage med en ubehagelig anerkendelse af, at hun har glemt at lytte til de selvsamme råd, hun har givet andre. Hun skal nu lægge ét liv bag sig og starte et nyt.

 Foruden Kidman, Grant og Jupe medvirker også danske Sofie Gråbøl i en fremtrædende birolle samt Donald Sutherland, Edgar Ramirez, Lily Rabe, Ismael Cruz Cordova, Matilda De Angelis og Noma Dumezweni.

‘The Undoing’ består af seks episoder. Der kommer en ny episode hver mandag på HBO Nordic. Læs vores anmeldelse her.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.