Taika Waititi mødes med Marvel

Imens dårlige vibrationer i øjeblikket kører i gennem Marvel Studios, efter nyheden om, at ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’  projektet er sat på stand by. Ja, så er det også vigtigt at maskineriet ikke stopper helt, og man stadig planlægge fremadrettet. For Marvel har stadig en del projekter, der stadig er i støbeskeen, og som skal være vigtige bidrag til det fortsatte MCU-storyline (MCU: The Marvel Cinematic Universe). Talentfulde instruktører er derfor essentielt for at pengemaskinen bliver ved med at kører.

Så hvorfor ikke hyrer en, som i forvejen har givet selskabet succes, både kritisk og finansielt! Taika Waititi var den new zealandske instruktør, der sidste år gav et frisk pust til Marvels Thor karakter. Det var i form af den umådelige underholdende og til dels original (set med superheltefilms briller), ‘Thor: Ragnarok’, der generelt begejstrede Marvel-fans, og klart er den bedste “stand alone” film med denne superhelt. Og i gennem filmsladder-kanalerne, er det kommet frem, at den gode Hr. Waititi har haft et møde med Marvel-folkene, det siger hvert fald The Hollywood Reporter. Hvad der er blevet talt om, ja det ved vi selvfølgelig ikke, men det kan godt være at han er ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3′ projektets nye kaptajn på settet. Selvom denne skribent personligt gerne ville have, at James Gunn blev genhyret til at lave denne film, ja så giver det lidt mening at hyrer Waititi til sådan et projekt, da han også har styr på action-humor kombinationen.

Det bliver i hvert fald spændende hvad Waititi’ rolle ender ud med at være, og vi på Filmpuls skal nok rapportere om denne og andet udvikling bag Marvels kulisse.

Copyright: Marvel Studios / Deccan Chronicle

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.