filmnyheder tarantino

Skrevet den 7 juni, 2018 | af Rikke Ingemann Jensen

1

Taratino tilføjer flere skuespillere til ‘Once Upon A Time In Hollywood’

Quentin Tarantinos nye projekt er en film om den berømte seriemorder Charles Manson og hans gerninger. Der er dog blevet udtalt, at filmen handler mere om Roman Polanski og hans kone Sharon Tate, hvor Manson var bagmanden bag mordet på den sidstenævnte.
Så hvem har Tarantino hyret, og hvordan kommer de ind i billedet?

Tarantino har allerede hyret Brad Pitt og Leonardo DiCaprio, som skal spille de to hovedpersoner Cliff Booth og Rick Dalton. Dicaprio spiller en tidligere western-stjerne, som ingen kan huske længere. Ham og hans ven Cliff (Brad Pitt) kæmper for at kunne klare det i Hollywood. Charles Manson er flettet ind i historien, da Sharon Tate viser sig at være Rick’s nabo. Sharon skal spilles af Margot Robbie.

De nye tilføjelser til castet er Damian Lewis (Homeland) som skuespilleren Steve McQueen, Luke Perry (Dylan i ‘Beverly Hills 90210’) som Scott Lancer, Emile Hirsch (Into The Wild) som Jay Sebring og Dakota Fanning (War of the Worlds) som Squeaky Fromme en af Mansons tilhængere.

Filmen har fået det passende navn ‘Once Upon a Time in Hollywood’ og får dansk premiere d. 8 august 2019.

Tags: ,


Om skribenten

21-årig medievidenskabsstuderende der elsker film og tv-serier. Har en stor forkærlighed for John Hughes film og alt med Leonardo Dicaprio.One Response to Taratino tilføjer flere skuespillere til ‘Once Upon A Time In Hollywood’

  1. Line F. Svare says:

    Er virkelig spændt på den her film!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑