filmnyheder

Skrevet den 2 oktober, 2018 | af Kofi Lawson

1

Følg gallapremieren på ‘Team Albert’ live på YouTube

I morgen, tirsdag den 2. oktober, er der lagt op til årets største gallapremiere, når den 60 meter lange røde løber bliver rullet ud foran Imperial til gallapremieren på ‘Team Albert’ med YouTube-stjernen Albert Dyrlund i hovedrollen.
Det hele bliver livestreamet på YouTube fra kl. 18.00, hvor rød løber-vært Oscar Landmark står klar til at tage imod store YouTube-stjerner som Morten, Max og Naja Münster, Julia Sofia, Niki Topgaard, Brizze, Stupidaagaard, Eiqu Miller, MadsenGaming, H1tmakers og Futte.
Undervejs i arrangementet vil der blive stillet om til Albert Dyrlund, som naturligvis ankommer til gallapremieren i limousine. Man kan desuden glæde sig til optrædener fra Bro og naturligvis også Albert Dyrlund selv, der vil optræde med hittene ‘Venner for livet’ og ‘Albert Dans’, som tilsammen har mere end 1,3 mio. visninger på YouTube.
Alle fans af Albert Dyrlund og de andre YouTube-stjerner er naturligvis også meget velkomne til at møde op på dagen for at fejre Alberts debut på det store lærred!

Synopsis
I ‘Team Albert’  er Albert en oprører, der ikke vil acceptere, at du ikke kan gøre det, du har lyst til, fordi du er låst fast af et samfund, der har lagt den lige linje for din karriere, siden du gik i børnehave. For at bryde ud af det gør Albert oprør mod skole, forældre og hele verden for at blive det, han er bedst til: En der underholder hele verden gennem YouTube.

Men på sin vej er Albert ved at miste sine bedste venner og allerværst den, der elsker ham mest – pigen, han tror, han ikke er forelsket i.

Hold øje med vores ‘Team Albert’ anmeldelse som kan læses fra d. 4. oktober. ‘Team Albert’ har premiere i biografer over hele landet den 4. oktober 2018.

FØLG MED LIVE PÅ YOUTUBE FRA KL. 18.00:Tags: , , , , , , , , , , ,


Om skribenten

Sci-fi nørd med en svaghed for Denzeeeeel.. (altså som skuespiller)One Response to Følg gallapremieren på ‘Team Albert’ live på YouTube

  1. Deedee says:

    Jeg vil gerne se team Albert gratis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑