Skrevet den 6 maj, 2018 | af Rikke Ingemann Jensen

Teaser til ‘ A simple Favour’

Er du fan af “Gone Girl” og “The Girl On the Train”? så er sandsynligheden for, at du vil kunne lide denne film ‘ A Simple Favor’ meget høj.

Filmen handler om Emily, der har alt hvad, man kan ønske sig. Et sødt barn, en pæn mand og masser af penge. En dag spørger hun sin veninde Stephanie, om hun vil hente hendes søn i børnehaven. Stephanie har selv en søn og er alenemor. Stephanie siger ja og opdager pludselig, at Emily er forsvundet, og ingen ved hvor hun er. Derefter starter jagten på at finde hende.

‘ A Simple Favor’ har Blake Lively som Emily og Anna Kendrick som Stephanie i hovedrollerne. Det er en thriller instrueret af Paul Feig, der er kendt som manden bag “Freaks and Geeks”.

Instagram/ @Blakelively

Filmen lavede en af de mest geniale PR stunts ifølge mig. Blake Lively slettede alle sine billeder på Instagram og skrev i sin biografi på Instagram “what happened to Emily”, hvorefter hun unfollowed alle hun kendte, og begyndte at følge en masse personer ved navn Emily Carlson, det samme navn som hendes karakter. Internettet gik amok, da folk troede, at hun har blevet hacket, indtil de fandt ud af, at det var reklame for hendes nye film. Det er da ret genialt.

‘A Simple Favor’ får premiere d. 13 september i Danmark.

Lions Gate Entertainment

Tags: , ,


Om skribenten

20-årig medievidenskabsstuderende der elsker film og tv-serier. Har en stor forkærlighed for John Hughes film og alt med Leonardo Dicaprio.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑