Skrevet den 14 juni, 2018 | af Jakob Sørensen

Teaser-Trailer til The Nun

Så er det igen blevet tid til at få gåsehud og klapre med tænderne, for skaberne af ‘Conjuring/Annabelle’ filmserien er her for give os den sidste olie, hvilket vi får brug for, efter at have set ‘The Nun’.

Jeg er ikke fan af overgjorte jump-scares/BØH-effekter, men jeg må indrømme at disse film er jeg falder lidt for. Mest af alt fordi de har masser af krybene atmosfære, og er innovativt filmet. Det bliver spændende at se, om man denne gang også har held til at skabe en god gysende oplevelse i biografmørket. Jeg skal hvert fald ind og se folk skrige 🙂

 

Tags: , , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑