Skrevet den 18 april, 2015 | af Anders Bjerg

Teaser traileren til ‘Batman v Superman: Dawn of Justice’ er landet!

Julen kom tidligt i år… eller faktisk så ville den have været her allerede fra på mandag af, hvor der var planlagt release dato på denne teaser trailer fra den kommende ‘Batman v Superman’. Men potentielt grundet problemer med en tidlig leaking af traileren har vi den altså allerede nu!

Så tag et kig øverst, hvor vi både ser og hører de to helte – henholdsvis spillet af Ben Affleck (Batman) og Henry Cavill (Superman) – men også et lille lydklip af Jessie Eisenberg som Lex Luthor er at finde i denne smagsprøve på MASS DESTRUCTION! Glæder du dig til filmen udkommer, eller er du ikke yderligere imponeret over de første rigtige visuelle lækkerier fra filmen?

Tags: , , , , ,


Om skribenten

/ Film er en fantastisk udtryksform, som jeg elsker at blive informeret, stimuleret og provokeret af. Der er uendelige muligheder, genre og stilarter gemt i filmmediet og jeg brænder for at finde og opleve hver og en. Film har forskellige udgangspunker, og det er også, hvad jeg er determineret på at bedømme ud fra. En god film er en film, der lykkedes på sine egne præmisser... hvad de så end måtte være.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑