filmnyheder Grease, Olivia Newton John, John Travolta

Skrevet den 10 april, 2019 | af Jakob Sørensen

0

Tell me more, tell me more… ‘Grease’ prequel i støbeskeen

Hvis du er glad for musicals og ikke mindst den udødelige klassiker ’Grease’, ja så var der store nyheder tidligere i dag. GreaseFor det ser ud til at Paramount Pictures er fuldt i sving med at udvikle en efterfølger, eller rettere sagt en ”prequel” til lige netop denne ørehængende 41-årige gamle film. Filmen kommer til at foregår før ’Grease’, hvor vi ser hvordan Danny og Sandy mødte hinanden i hvad der udviklede sig til en sommer-romance. Derfor er titlen på den nye film ikke overraskende… ’Summer Loving’.

Det vi indtil videre ved, er at filmens manuskriptforfatter er John August, som er en gammel kending i Hollywood. Manden er mest kendt for sit arbejde med Tim Burton, og har skrevet manus til film såsom ‘Charlie and the Chocolate Factory’, ‘Corpse Bride’ og ‘Dark Shadows’. Nå ja, så er han også snart aktuel med Disneys live-action version af ’Aladdin’. Når det kommer til ’Grease’, så er der bare en af de film der aldrig vil gå i glemslen. Filmen formår stadig at være ørehængende, og der er ikke mange fester rundt omkring i kongeriget, hvor der ikke mindst spilles en sang fra filmen. Dog, så lad os håbe at det nye værk ikke bliver horribelt, hvilket ’Grease 2’ i den grad var. Den film udkom 4 år efter originalen i 1982, og havde Michelle Pfeiffer i hovedrollen. Og hvis det først nu går op for dig, at ’Grease’ havde en oprindelig efterfølger, ja så er der god grund til at du ikke kender til den. For det er en af de oplevelser, man helst vil glemme igen!Grease, John Travolta, Olivia Newton JohnMusical som genre er bestemt heller ikke en død sild. Det beviste ikke mindst ’La La Land’ fra 2016, som blev en succes og høstede Oscar statuetter til sig. Dernæst, så er selveste Steven Spielberg i gang med at lave en reversion af ’West Side Story’, så tiltroen til at folk stadig vil se film med folk der synger, ja den er tro er bestemt ikke død endnu. Hvad angår ’Summer Loving’, ja så kan vi først vide mere, når Paramount Pictures beslutter sig for at dele mere information.

 

Copyright: Paramount Pictures, UIP / Kilde: The Hollywood Reporter

 

Tags: , , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑