filmnyheder

Skrevet den 18 oktober, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Spider-Man: Far From Home – That’s a wrap!

Den nye generations Spiderman, Tom Holland gik i går på sin Twitter profil, for at fejre afslutningen på optagelserne til det nyeste eventyr med Edderkoppen. Vi kan kun håbe for Mr. Hollands skyld, at han denne gang har fået tilladelse af Marvel til at vedlægge et “behind the scenes” foto med hans besked.

For hvis han ikke har fået tilladelse af studiet, så er det bestemt ikke første gang, at Holland er kommet til at røbe hemmeligheder, som ikke burde have set dagens lys, før Marvel gav grønt lys. Alene denne film kom han til at røbe titlen på, før den blev annoceret. Han er især “farlig” når han er på livestream, for hvem husker ikke denne uheldige (men ret sjove) situation: 

Vi håber på en brag af en film, og at Tommy-boy kommer i så lidt uføre, som overhovedet muligt. ‘Spider-Man: Far From Home’ skulle gerne komme ud i de danske biografer den 11. juli næste år.

Copyright: Marvel

 

 

Tags: , , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑