Super amerikansk dramaseri..." /> Vi anbefaler 'The Americans' - Filmpuls

Skrevet den 12 maj, 2015 | af Kofi Lawson

Vi anbefaler ‘The Americans’

Se ‘The Americans’ på Netflix.

Super amerikansk dramaserie ‘The Americans’ af tidligere CIA agent Joseph Weisberg og nårh..ja, ‘The Americans’ har Felicity i hovedrollen.(hvis du ikke ved hvem Felicity er, så se her)

plot: Philip og Elizabeth bor i en forstad til Washington, hvor de i naboernes øjne lever et helt gennemsnitligt middelklasseliv i forstaden med to børn og almindeligt arbejde på et rejsebureau. Men det er kun på overfladen, at alt tager sig tilforladeligt ud, for i virkeligheden er de to toptrænede KGB-agenter, der udfører alt inden for spionage, afpresning, aflytning, og hvad ellers Kreml beordrer. Hele deres liv – ægteskabet, de renskurede børn, arbejdet, boligen og så videre – er en gennemført facade konstrueret af KGB med den hensigt at lade dem operere som spioner uden at de vækker nogen form for opsigt eller skille sig ud fra mængden. 

‘The Americans’ skal ses, fordi skuespillet er godt, tidsbilledet er overbevisende og fordi manuskriptforfatterens indgående kendskab til spionage, agenternes metoder og den rå og kyniske verden, som spionerne færdes i, gør serien yderst troværdig. To sæsoner af ‘The Americans’ kan streames nu på Netflix.

the americans

Tags: ,


Om skribenten

Sci-fi nørd med en svaghed for Denzeeeeel.. (altså som skuespiller)Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑