Kult-klassikeren "The Room" fra 2003 er lidt af en favorit her på redaktionen. F..." /> 'The Disaster Artist' får sin første trailer! - Filmpuls

Skrevet den 12 september, 2017 | af Michella Malin Petersen

‘The Disaster Artist’ får sin første trailer!

Kult-klassikeren “The Room” fra 2003 er lidt af en favorit her på redaktionen. Filmen, der er kendt som verdens dårligste, har åbnet en kæmpe kultstatus verden over, takket være dens hysterisk morsomme dialog, sceneopsætning, “skuespil” og akavede plot.

Filmen blev så populær at en af filmens hovedroller, Greg Sestero, valgte af skrive en bog om hele tilblivelsen af filmen, samt hans møde og oplevelser med filmens instruktør/producer/manuskriptforfatter/hovedrolle; den mystiske og mildt skøre Tommy Wiseau. Bogen fik titlen ‘The Disaster Artist’, og blev en kæmpe succes, så nu får vi altså en filmatisering af den. Og at dømme efter traileren, så bliver det sjovt.

James Franco spiller rollen som Tommy Wiseau, mens hans bor Dave Franco spiller Greg Sestero. Derudover har filmen et kæmpe ensemble cast bestående af Zac Efron, Seth Rogen, Bryan Cranston, Sharon Stone, Allison Brie, Zoey Deutsch, Kate Upton, Christopher Mintz-Plasse, Josh Hutcherson, samt en uendelig lang liste af skuespillere og instruktører som dukker op i filmen som dem selv.

‘The Disaster Artist’ har endnu ingen dansk premieredato.

Tags: , , , ,


Om skribenten

har et ekstra hjertebank for superhelte, gyser-genren, 80'er film, tragiske dramaer og alt af Christopher Nolan. Taler flydende i film-citater, og ville se en film om tørrende maling hvis Tom Hardy var på rollelisten.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑