Forleden kunne vi afsløre en bunke karakter-plakater til det kommend..." /> The Expendables er klar til runde 3! - Filmpuls

Skrevet den 6 april, 2014 | af Michella Malin Petersen

The Expendables er klar til runde 3!

Forleden kunne vi afsløre en bunke karakter-plakater til det kommende action-brag The Expendables 3, og nu har vi så endelig fået en fuld trailer!

‘The Expendables 3’ bringer endnu engang flere generationer af hårdkogte actionstjerner sammen på det store lærred, og denne gang er det selveste Mel Gibson der har en centrale skurkerolle som Conrad Stonebanks (hvor hardcore et navn er det lige?), og samtidig får Stallone & Co også selskab af Antonio Banderas, Harrison Ford (ham der skød først!), Wesley Snipes og Kelsey Grammar!

Nårh ja, og ‘Twilight’ -stjernen Kellan Lutz skal vel også nævnes.

Skal vi lige opsummere? ‘The Expendables 3’ har et cast der består af (*tager en dyb indånding*) Sylvester Stallone, Jason Statham, Mel Gibson, Dolph “I must break you” Lundgren, Arnold “The Terminator” Schwarzenegger, Terry Crews, Wesley ” Blade” Snipes, Randy Couture, Harrison Ford og Antionio Banderas (*ånder ud igen*).

Nårh ja. Og Kellan Lutz. Fra ‘Twilight’. Også ham.

‘The Expendables 3’ rammer indtil videre de danske biografer med et kæmpe cirkelspark i kronjuvelerne den 14. August.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , , , , ,


Om skribenten

har et ekstra hjertebank for superhelte, gyser-genren, 80'er film, tragiske dramaer og alt af Christopher Nolan. Taler flydende i film-citater, og ville se en film om tørrende maling hvis Tom Hardy var på rollelisten.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑