filmnyheder

Skrevet den 5 juli, 2018 | af Jakob Sørensen

0

The Fast And Furious Spinoff

I Hollywood er der altid en evig kamp kørende, om hvem som tjener flest penge. Denne kamp om at vinde biografgængernes gunst, og i sidste ende deres surt optjente skillinger, er noget samtlige markedsføringsfolk dagligt arbejder med, for hvert deres respektive filmstudie. Men en ting i Hollywood, er næsten en garanti for et pengeflow, og det er hvis man ejer en franchise. Disney f.eks. kører i øjeblikket på højtryk med deres Marvel, Pirates of the Caribbean, Star Wars og (snart) Indiana Jones franchises, hvilket har givet dem lidt af et monopol. Dette får selvfølgelig andre studier til at grave alt frem, hvad de selv har. Og noget af det Universal Pictures har, er deres meget profitable, The Fast and Furious-franchise.

Sidste års udgivelse af ‘The Fate of the Furious’ (hvilket er nummer 8 i filmserien) var da også et smash-hit. Men, nu ser det ud til at franchisen bliver delt op i to enheder. Det betyder, at vi i år 2020 vil se endnu en film med Vin Diesel i rollen som Dominic Toretto, og hans køreglade heist-crew, men at vi også får en spinoff med Dwayne “The Rock” Johnson og Jason Statham i hovedrollerne. Titlen er indtil videre, ‘Hobbs and Shaw’ (navnet på hver deres karakters efternavn). Allerede i løbet af et par uger begynder produktionen på dette projekt, og selvom vi ikke ved meget til, ja næsten ingen ting om filmen, så lyder valide kilder, at man skulle være på meget tæt på at indgå en kontrakt med den britiske skuespiller, Idris Elba, der bliver filmens skurk. Vanessa Kirby fra Netflix-serien ‘The Crown’ er allerede blevet bekræftet i rollen som Deckard Shaws søster.

Vi på Filmpuls vil selvfølgelig holder nøje opmærksomhed på evt. nye informationer der måtte komme ud.

Tags: ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑