The Flash får måske endelig sin egen film

Der er faktisk uhyggeligt få gode ting, jeg kan sige om ’Justice League’-filmen, der udkom for et par år siden. Det er klart en af de største filmiske skuffelser på superhelte-fronten, og en masse knuste drømme man som DC Comic-fan, fik serveret. Men en af de positive ting, som denne skribent kunne nævne fra den rædselsfulde film, var den hurtigste mand i Justice League-ensemblet. Jeg taler selvfølgelig om ’The Flash’, der blev spillet af Ezra Miller. Han var klart filmens ”comic relief”, hvilket mange sikkert ikke fandt hverken sjovt eller opløftende, men for denne skribent fungerede det.

Det var faktisk planen, at en film med karakteren ville ramme biograferne sidste år, men siden Warner Bros. og DC har kæmpet med næb og kløer imod dårlig omtale fra både ’Batman V Superman: Dawn of Justice’, ’Justice League’ og ’Suicide Squad’ – ja, så trak man i sidste øjeblik stikket til dette projekt. Men der er som om, at man fra studiets side er ved at få møllehjulene i gang igen. Ikke mindst efter at ’Aquaman’ blev en stor succes, og at den kommende Joker-film med Joaquin Phoenix har mødt stor begejstring.

Processen om at få ’The Flash’ op på det store lærred har også været plaget af forsinkelser og fyringer. Seth Grahame-Smith og Rick Famuyiwa har på hver deres tidspunkt, haft deres navn sat fast på projektet, men det lader til at Warner Bros. endelig har fundet den dynamiske duo, som skal føre filmen frem til alverdens biografer. Deres navne er Jonathan Goldstein og John Francis Daley, der nok mest er kendt for at have skrevet Marvel-succesen ’Spider-Man: Homecoming’, samt instrueret sidste års komedie ’Game Night’. Og det lyder slet ikke som en tosset idé, da de to herrer er gode til at skrive både action, eventyr og komedie med et blink i øjet. Ifølge siden Geeks WorldWide så begynder produktionen i november dette år, og andet røbes der ikke på nær, at man vil filme i den canadiske storby Vancouver, som også blev brugt som kulisse i ’Man of Steel’.

Tidligere i år blev Ezra Miller interviewet under sin promotion-tour på ’Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’. Her udtalte han sig om de forsinkelser ’The Flash’ filmen havde været i gennem, men at ventetiden på hans solo-film vil være det hele værd.

Hvis alt går efter planen (skribenten krydser sin fingre), så vil filmen få premiere i 2021.

Copyright: Warner Bros. / DC
Kilde: Geeks WorldWide / Screen Rant

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.