filmnyheder flash

Skrevet den 3 maj, 2016 | af Nicolaj N. Justesen

0

‘The Flash’ instruktør forlader projektet

Det er ikke nemt at være instruktør på store superhelte film. ‘Thor: The Dark World’ gik igennem et par stykker inden de fandt frem til den rigtige, og i 2014 forlod Edgar Wright ‘Ant-Man’ efter at have arbejdet på filmen i et helt årti. Nu er det så Seth Grahame-Smith, der vælger at forlade ‘The Flash’. Ligesom det næsten altid er, er den officielle udmelding at studiet og Seth havde kreative uoverensstemmelser.

Og her slutter det ikke for instruktør-problemer hos DC, da der også har været rygter om at ‘Aquaman’ instruktøren James Wan, overvejer at forlade det projekt.

Der er ingen udmeldinger om hvem der overtager instruktør-stolen på ‘The Flash’, der har Ezra Miller i titel-rollen. Men med en premiere i 2018 er der også noget tid endnu.

Tags: , ,


Om skribenten

Film-nørd der er større fan af instruktørerne end skuespillerne (Burton, Wright og Del Toro skaber magi!). Gode film kan komme i alle genrer, undtagen "komedier" a'la Anchorman. Historien skal hænge sammen og skuespillet skal være overbevisende, men en middelmådig film kan godt hives op af at se flot ud eller have et godt lydbilledeSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑