filmnyheder

Skrevet den 3 marts, 2018 | af Michael Boye

0

‘The Irishman’

Martin Scorsese vender endnu engang tilbage til gangstergenren med ’The Irishman’, der lige nu er under optagelse. Filmen handler om Frank ‘The Irishman’ Sheeran, der var lejemorder for mafiaen, og som ser tilbage på sin indblanden i mordet på Jimmy Hoffa. Filmen er baseret på bogen ’I Heard You Paint Houses’ af Charles Brandt og med et manuskript af den oscarbelønnede Steven Zaillia, som tidligere har arbejdet med Scorsese på filmen ’Gangs of New York’.

Det er mærkværdigt nok første samarbejde mellem ‘gangsterkongerne’ Al Pacino og Martin Scorsese. De har før været sat i forbindelse med hinanden. Al Pacino fik blandt andet tilbudt rollen som Jimmy Conway i mesterværket Goodfellas, men takkede nej da han ikke ville typecastes som gangster. Noget han har fortrudt lige siden. Rollelisten er storslået med navne som Robert De Niro, Harvey Keitel, Bobby Cannavale, Anna Paquin, Jesse Plemons og ikke mindst Joe Pesci, der vender tilbage fra pension for igen at arbejde med sin gode ven ‘Marty’ Scorsese. Det er sjette gang Harvey Keitel og Scorsese arbejder sammen, mens Robert De Niro har medvirket i hele otte af Scorseses film tidligere.

© 2018 – Netflix

‘The Irishman’ har planlagt premiere i 2019 på Netflix, og med et budget i nærheden af 140 millioner dollars er det den dyreste Netflix-film til dato.

Tags: , , ,


Om skribenten

Hvis du spørger mine venner, vil de sige, at jeg er lidt for glad for gamle europæiske film, men jeg synes dog selv, at min filmsmag går langt ud over det. Dybe karakterbeskrivelser og en god historie lægger jeg særligt vægt på. Vis mig en film om rigtige mennesker og jeg er solgt!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑