filmnyheder

Skrevet den 31 juli, 2018 | af Jakob Sørensen

0

The return of Obi-Wan Kenobi

Man kan måske kritiserer George Lucas’ prequel-trilogi alt det man vil, men mange (ligesom mig) kunne godt lide skotske Ewan McGregor, som Obi-Wan Kenobi. Derfor er der i den seneste tid også blevet slynget tonsvis af rygter om, at vi måske igen vil se McGregor i rollen Jedi-master Kenobi. Denne skribent må også indrømme, at selvom han ikke er fan af den retning og facon, som ‘Star Wars’ sagaen har taget, så er de såkaldte “stand alone” film meget mere interessante. Så ja, en ‘The Jedi Knight’ film lyder som et interessant projekt, men det er ikke sikkert på nogen måde, at vi kommer til at se sådan en film!

For efter den sidste “stand alone” film, som var ‘Solo: A Star Wars story’, der ikke klarede sig fantastisk i biograferne. Nej, det var nok nærmere en galaktisk økonomisk kattepine for LucasFilm og Disney. Ja, så er man modvillig til at starte flere projekter op. Senest blev en ellers planlagt Boba Fett film sat på is, og det ser ud til at man fra filmskabernes side er i gang med en strategisk omtanke, når det kommer til ‘Star Wars’ filmenes fremtid. For udover at være i gang med ‘Episode 9’, så er ‘The Last Jedi’ instruktøren også i gang med af starte sin egen ‘Star Wars’ triologi, mens skaberne af ‘Game of Thrones’ arbejder på en ‘Star Wars’ serie, så der er booket og interessen for flere “stand alone” værker synes sat til side.

Fed fan-poster, der lufter idéen om hvis ‘Mad Max’ instruktøren, George Miller lavede en Kenobi-film.

Men, der er en person, som er klar til at tage sin tørn og svinge med lyssværdet. For til film-online siden, Screen Rant, så sagde Ewan McGregor, da han blev spurt om en fremtidig Obi-Wan film: “I don’t know anything more about it than you do I’m afraid to say. I really don’t, but I’d be up for it. You know that.”

Vi på Filmpuls håber, tigger og beder til, at McGregor igen hopper ned i rollen som Jedi-Master, der er både han og fans mere end frisk på.

Billede copyright: LucasFilm

Tags: , , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑