‘The Society’ trailer

Det kører for Netflix for tiden. De slænger den ene serie efter den anden over disken til deres ivrige publikum. Bare denne måned har de premiere på en masse lovende serier blandt andet ‘Our Planet’, ‘Quicksand’, ‘Chilling Adventures of Sabrina’ og mange flere. I næste måned får en ny ungdomsserie premiere og det er ‘The Society’.

‘The Society’ handler om en flok rige teenagere der pludselig skal leve i en verden hvor deres forældre er forsvundet på mystisk vis. De prøver at finde ud af hvad der er sket med dem, samtidig med at de skaber et hierarki og alliancer for at overleve. Serien er blevet beskrevet som ‘Fluernes Herre’ møder ‘Riverdale’.

På rollelisten er mange ukendte skuespillere, men der er dog et kendt ansigt. Kathryn Newton, der har været med i ‘Big Little Lies’ og snart skal være med i den nye Pikachu-film, spiller hovedrollen.

‘The Society’ får premiere på Netflix d. 10 maj.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.