Third Ear står bag en lang række spændende og velfortalte podcasts..." /> Third Ear podcast bliver til film - Filmpuls

film trailers

Skrevet den 24 juni, 2017 | af Line F. Svare

0

Third Ear podcast bliver til film

Third Ear står bag en lang række spændende og velfortalte podcasts. Det er fortællinger om virkelig hændelser, fortalt af de mennesker der har oplevet dem eller undersøgt af journalister imens hændelserne er i gang.

Det er helt klart noget jeg vil anbefale at lytte til. I serien ‘Kvinden med den tunge kuffert‘ jager journalisten Krister en svindler, i serien ‘Robert og Thetanerne’ fortæller et gammelt medlem af Scientology om hans liv som del af religionen og ‘I et forhold med’ er en time lang fortælling om Amanda Kastrup som møder en rig mand på Facebook – men ikke alt er helt normalt.

Det er denne sidste podcast, som nu filmatiseres! (Se traileren for neden) Historien er virkelig, og det er Amanda selv som fortæller i podcasten. Ud fra traileren, kan det ses at filmen er baseret på podcasten, da fortællerstemmen går igen. I filmen spilles Amanda Kastrup af den virkelige Amanda Kastrup. Esben Dalgaard spiller Casper, som er manden Amanda møder på Facebook og bliver kærester med.

‘En Fremmed Flytter Ind’ har premiere d. 14 september 2017

 

En fremmed flytter ind.

Endelig!!! …Third Ear goes to Hollywood!!! …Kender du historien? …Kommer snart i biografen!!!

Opslået af Third Ear på 23. juni 2017

 

 

 

Tags: ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑